Saknar ni bilder där hela familjen är med? Med största sannolikhet så är svaret ja. Det är så vanligt att man bara tar bilder på barnen och att man själv eller någon annan alltid är den bakom kameran. Det är så värdefullt för er och era barn att förevigas och titta  tillbaka på familjebilderna, där alla är med, när barnen själva växt upp.

Vad roligt att ni vill föreviga er familj hos mig!

FAMILJEFOTOGRAF ÖREBRO

Rekommenderar Camilla för fotografering av familj/barn. Superduktig med bra känsla för att ta bilder i stunden på ett nytänkande vis :) toppbetyg!    /Erika, familjefotografering

Jag älskar att föreviga barnfamiljer! Då får jag skojja, busa och leka runt och bara ha kul tillsammans med er! Jag har lite olika knep för att lyckas med en rolig fotografering, bl.a. brukar jag lägga upp tävlingar och lekar som även de blygaste barnen brukar nappa på. Sen brukar jag såklart se till att de får busa massa med sina föräldrar, det här är bland det roligaste! Blir barnen trötta eller inte känner sig på humör för stunden så fungerar det alltid att ta en liten myspaus. Jag vill att ni ska känna er trygga inför fotograferingen och veta att jag alltid anpassar mig efter barnens humör.

Efter fotograferingen gör jag ett urval av bilderna och redigerar dem (färgton och ljus enligt min bildstil) därefter skickar jag bilderna till er via ett personligt och lösenordsskyddat webbgalleri där ni väljer dem bilder ni vill ha. Ni kan också välja till fler bilder samt köpa prints i efterhand.

Under fotograferingen får ni skojja, busa och leka med varandra. Jag fotar gärna så mycket rörelse i mina bilder som möjligt - så ni behöver inte vara oroliga över att era barn inte kommer kunna sitta stilla! Bra förutsättningar gör fotograferingen enklare, barnen ska gärna ha ätit och vara "utvilade" innan. 

Vi kommer fram till ett datum via mail, ni väljer om ni vill bli fotograferade i hemmet eller utomhus. Om vi fotar hemma hos er får vi till naturligt mysiga bilder, vi fotar runt lek och varvar med mys. Vid utomhusfotografering så har jag några fina platser att tillgå i Örebro som är lättillgängliga och härliga, ni kan välja miljö! Klä er efter väder och något som ni är bekväma i. Ett tips kring klädsel inför fotograferingen är att klä er i en matchande ton, undvik gärna starkt mönstrade kläder och ljusa/mörka färger tillsammans!

Hur går fotograferingen till? 

1.

3.

2.

2500 SEK

. . .
5990 SEK

45 min fotografering, 10 digitala bilder med fri användning, leverans och urval via personligt webbgalleri, avtal

Extra digital bild 250 kr
Lilla bildpaketet 5 extra bilder 800 kr
Förstoring 30x40 cm på fine-art papper 350 kr
Vacker linnebox och 10 prints 15x20 cm på fine-art papper 1500 kr

Alla digitala bilder från webbgalleriet (ca 50 st), linnebox med 10 prints 15x20 cm

Familjefotografering

Rubbet

Tillval

LINNEBOX

Jag ser framemot att höra från er ♥

Jag tar bara emot ett begränsat antal bokningar/månad för att kunna ge bästa service. Under sommaren och hösten 2020 kommer jag ha färre tider och har bara en handfull lediga tider kvar, Om ni vill boka så tveka inte höra av er.

Jag återkommer inom 48h
glöm inte att kolla skräppost om svar uteblivit.

Tack för er förfrågan

Bokningsformulär

Faktura skickas i samband med bildleverans efter ert urval med betalningsvillkor om 14 dagar. Leverans brukar ske efter ca 1-2 veckor beroende på period. Vi skriver alltid avtal i samband med fotograferingen, för er och min trygghet. Bilder som publiceras på nätet ska alltid namnges eller namntaggas @fotografcamillabjorkgren. Det är valfritt och upp till er om jag som fotograf får använda bilderna i efterhand för min marknadsföring och på hemsida.

BRA ATT VETA