Jag fotograferar i känsla och dokumentärt de timmar ni inte står ensamma framför kameran - då får ni enkla direktiv av mig för att slappna av och för att de naturliga bilderna, knepet är att ni i huvudsak bara ska ägna er åt varandra!

Jag är ert tredje hjul! ♥ 

Ni ska gifta er och letar nu bröllopsfotograf! Jag är bröllopstokig och är det något jag älskar att föreviga så är det när två människor ingår äktenskap, knyter hymens band, viger sig - ja kärt barn har många namn! 

Jag vill att mina bilder från er dag ska representera dagens alla känslor, stora som små, och att de oväntade ögonblicken fångas för er att kunna blicka tillbaka till.

bröllopsfotograf

Ni letar

För stämningsfulla och romantiska bilder på er dag -
VAD GLAD JAG BLIR ATT NI HAR HITTAT TILL MIG!

Under högsäsong har jag 4-6 veckor leveranstid minst beroende på  omfattning. Bilderna levereras dels via post på vackert USB-minne och dels via personligt webbgalleri som enkelt går att dela med familj & vänner. 

Bildleverans

04.

2-3 dagar efter bröllopet skickar jag en sneak peek till er från er dag med ca 5-10 bilder så slipper ni vänta tills bildleverans. Jag skickar också faktura för restrerande belopp.

Sneak peek & faktura

03.

vi träffas 1-3 månader innan bröllopet i Örebro där vi går igenom era önskemål, tidschemat för dagen och gör en provfotografering där ni får kännas hur det är att stå framför kameran. Bilderna brukar vara så uppskattade!

Bröllopsmöte & provfotografering

02.

via bokningsformulär 6-14 månader innan (gäller för högsäsong). Vi håller kontakt via mail eller telefon efter era behov. Datumet är bokat när bokningsavgift på 25% av totalbeloppet är inbetalt.

Boka

01.

Steg för steg

Licensierad musik

reseersättning ingår i hela Sverige

Ingår

highlight-film
3-6 minuter

Nytt för 2020 är att jag tillsammans med Richard, min sambo, erbjuder foto och film i ett paket. Ni får ett team som kompletterar varandra och samarbetar före, under och efter er dag för att ge er den bästa upplevelsen! Ni sparar tid och förhoppningsvis pengar.. Att ha med en videograf på sitt bröllop gör minnena från dagen så mycket mer levande och är en investering som vi varmt rekommenderar. Se gärna highlight-film nedan om ni är nyfikna på hur det kan se ut! 

TEAM
foto + film

Highlightfilm heldagsbröllop

SAMARBETE VIDEOGRAF

12 000 SEK

17 000 SEK

Paket lämpligt för porträtt, vigsel, gratulationer, mingel.

fyra timmar

med fotograf eller videograf

med fotograf och videograf

mina Bröllopspaket
2021

20 000 SEK

30 000 SEK

Paket lämpligt för t.ex. förberedelser, porträtt, vigsel, mingel och början på middagen. Mitt  populäraste paket. 

ÅTTA timmar

med fotograf eller videograf

med fotograf och videograf

29 000 SEK

40 000 SEK

Paket för hela er dag! wooho!

ELVA timmar

med fotograf eller videograf

med fotograf och videograf

Paket lämpligt för t.ex. förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer, mingel och början på middagen. Mitt populäraste paket. 

åtta timmar

20 000 SEK

30 000 SEK

med fotograf och videograf

med fotograf eller videograf

Paket för hela er dag! wooho! 

elva timmar

29 000 SEK

40 000 SEK

med fotograf och videograf

med fotograf eller videograf

Personligt webbgalleri

Fine-art print 30x40 cm

Bröllopsmöte & provfotografering i
örebro

Alla utvalda bilder (ca 70 st/fototimme)

Leverans på vackert usb-minne

Resor inom närke

Avtal

ingår i alla paket

TRYGGHET

Vädret kan jag inte styra över, tyvärr! Men jag kan lova att bilderna kommer att bli magiska oavsett om det är mulet, solsken, regn eller vind. Jag har alltid med mig fina vita och romantiska paraplyer om det skulle börja regna.
.

För mig är det viktigt att ni som bokar mig som fotograf känner trygghet. Vad händer om jag blir sjuk eller om kameran slutar fungera? Har jag någon back-up på bilderna? Vad gör vi om det regnar?

Jag har ett nätverk av andra fotografer som ev skulle kunna ta på sig jobbet om jag mot förmodan skulle vara väldigt sjuk under er dag så ni inte behöver stå utan fotograf. 

Alla professionella fotografer i branschen har en back-up kamera ifall något tekniskt fel skulle inträffa med maskineriet och så även jag då. Jag lämnar inget åt slumpen. 

01.

03.

02.

Lediga datum

Det är så tråkigt att behöva tacka nej till er förfrågan på grund av att era datum är redan är bokade. 
Här ser ni vilka datum som är lediga under högsäsongen juni-augusti 2021. 
(med reservation för ändringar)

Juni

Juli

Augusti

5/6
19/6
26/6

21/8
28/8

3/7

Jag ser framemot att höra från er ♥

Jag återkommer inom 48h
glöm inte att kolla er skräppost om svar uteblivit.

Tack för er förfrågan

Bokningsformulär

Ovan angivna priser är inklusive moms. Jag är med er sammanhängande timmar när ni bokar mig, alltså inget avbrott, vill ni lägga till flera timmar i ert paket eller skräddarsy det går det givetvis bra. En extra timme kostar 2500 kronor. Bokningen är genomförd när bokningsavgift (25% av paketets totala belopp) inkommit. Bokningsavgiften återbetalas ej. Resterande summa betalas via faktura ca 2 dagar efter bröllopet med betalningsvillkor om 14 dagar. Om fysiskt möte inte kan ske håller vi kontakt via Skype eller dylikt. Reseersättning tas ut för resor utanför Närke med pris 40 kr/mil. Bilderna levereras redigerade och får ej ändras efter leverans (ej retusch). Vid publicering ska fotograf namnges eller namntaggas. Bilderna på min hemsida och Instagram delas bara om samtycke finns från mina kunder.BOKA

BRA ATT VETA

Boka