Jag fotograferar i känsla och dokumentär stil under er dag, och strävar efter att berätta er historia med nära, äkta och varma bilder. Jag vet att jag genom att lära känna er lite närmare skapar grunden för en avslappnad bröllopsfotografering. därför möter jag alla mina brudpar som bokar ett paket 1-2 månader innan. 

Under era porträtt får ni enkla direktiv och tips av mig för att skapa lättsam stämning och härliga bilder, inga krystade poser är nödvändiga här!

Ni ska gifta er och letar nu efter en bröllopsfotograf; vad kul att ni har hittat hit!
Är det något jag älskar att föreviga så är det när två människor ingår äktenskap, knyter hymens band, viger sig - ja kärt barn har många namn! 

Jag vill att mina bilder från er dag ska representera dagens alla känslor, stora som små, och att de oväntade ögonblicken fångas; för er att kunna blicka tillbaka till.

bröllopsfotograf i örebro med omnejd

Ni letar

För stämningsfulla och romantiska bilder på er dag -
VAD GLAD JAG BLIR ATT NI HAR HITTAT TILL MIG!

Steg för steg

Boka via formuläret längst ned på sidan, gärna ca 6-14 månader innan ert bröllop (gäller för högsäsong). Välj om ni vill ha med videograf på er dag också.
Om jag är ledig ert datum håller vi kontakt via mail eller telefon efter era behov. Ert datum är bokat när bokningsavgift på 25% av totalbeloppet är inbetalt.

BOKA & VÄLJ PAKET

01.

vi träffas ca 1-2 månader innan i Örebro där vi går igenom era önskemål, tidschemat för dagen och gör en provfotografering där ni får kännas hur det är att stå framför kameran. Bilderna brukar vara så uppskattade!

BRÖLLOPSMÖTE & PROVFOTOGRAFERING

02.

Er stora dag!
Jag är med er de timmar ni har bokat och jag fångar alla magiska ögonblick och händelser på er dag
- ni behöver bara njuta!

BRÖLLOPSDAGEN

03.

2-3 dagar efter bröllopet skickar jag en sneak peek till er från er dag med ca 5-10 bilder så slipper ni vänta tills bildleverans. Jag skickar också faktura för restrerande belopp.

SNEAK PEEK & FAKTURA

04.

Under högsäsong har jag 4-6 veckor leveranstid minst beroende på omfattning. Bilderna levereras dels via post på vackert USB-minne och dels via personligt webbgalleri som enkelt går att dela med familj & vänner. 

BILDLEVERANS

05.

Efter leveransen har ni möjlighet via mig att välja till ett album eller förstoringar på era bilder.
Jag samarbetar med företag som gör exklusiva produkter med fokus på minimalt klimatavtryck.

VÄLJ TILLVAL OCH FÖRSTORING

06.

Portfolio

. Att ha med en videograf på sitt bröllop gör minnena från dagen så mycket mer levande och är en investering som vi varmt rekommenderar. Jag samarbetar med min sambo Richard, ni får ett team som kompletterar och samarbetar bra med varandra. till förmånligt pris!

Se highlight-filmerna nedan om ni är nyfikna på hur resultatet kan se ut.

Önskar ni ha med videograf?

Licensierad musik

INGÅR I VIDEOPAKET

highlight-film
3-6 minuter

Highlightfilm heldagsbröllop

PORTFOLIO HIGHLIGHT-FILMER
BRÖLLOP

Highlightfilm fyra timmars paket

bröllopspaket 2025

17 500 SEK

22 500 SEK

med fotograf och videograf

med fotograf eller videograf

Paket lämpligt för porträtt, vigsel, gratulationer, mingel.

TRE TIMMAR

SEX TIMMAR

Paket lämpligt för förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer, mingel och början på middagen. 

29 000 SEK

41 000 SEK

med fotograf och videograf

med fotograf eller videograf

PORTRÄTT
EN TIMME

Kontakta för pris och information. 
Under högsäsong (maj-aug) bokas porträtt BARA
en månad fram.

Personligt webbgalleri

Fine-art print 30x40 cm

Bröllopsmöte & provfotografering i
örebro

Alla utvalda bilder (ca 70 st/fototimme)

Leverans på vackert usb-minne

Resor inom Örebro län

Avtal

ingår i alla paket

TRYGGHET

Vädret kan jag inte styra över, tyvärr! Men jag kan lova att bilderna kommer att bli magiska oavsett om det är mulet, solsken, regn eller vind. Jag har alltid med mig fina vita och romantiska paraplyer om det skulle börja regna.
.

För mig är det viktigt att ni som bokar mig som fotograf känner trygghet. Vad händer om jag blir sjuk eller om kameran slutar fungera? Har jag någon back-up på bilderna? Vad gör vi om det regnar?

Jag har ett nätverk av andra fotografer som ev skulle kunna ta på sig jobbet om jag mot förmodan skulle vara väldigt sjuk under er dag så ni inte behöver stå utan fotograf. 

Alla professionella fotografer i branschen har en back-up kamera ifall något tekniskt fel skulle inträffa med maskineriet och så även jag då. Jag lämnar inget åt slumpen. 

01.

03.

02.

Jag ser framemot att höra från er ♥

Redo för att boka erat datum? 

Jag återkommer inom 48h
glöm inte att kolla er skräppost om svar uteblivit.

Tack för er förfrågan!

Bokningsformulär

Ovan angivna priser är inklusive moms. Jag är med er sammanhängande timmar när ni bokar mig, alltså inget avbrott, vill ni lägga till flera timmar i ert paket eller skräddarsy det går det givetvis bra. Bokningen är genomförd när bokningsavgift (25% av paketets totala belopp) inkommit. Bokningsavgiften återbetalas ej. Resterande summa betalas via faktura ca 2 dagar efter bröllopet med betalningsvillkor om 14 dagar. Om fysiskt möte inte kan ske håller vi kontakt via Skype eller dylikt. Reseersättning tas ut för resor utanför Örebro län med pris 40 kr/mil. Bilderna levereras redigerade och får ej ändras efter leverans (ej retusch). Vid publicering ska fotograf namnges eller namntaggas. Bilderna på min hemsida och Instagram delas bara om samtycke finns från mina kunder.

BRA ATT VETA